UMI MASU SALAD – $21

HAC TELLUS, FELIS RISUS AT mattis mattis. Eget euismod semper eget tortor, donec amet, blandit. Tristique facilisi faucibus elementum feugiat in nam in feugiat. Ipsum odio etiam duis facilisis amet vulputate.

Pull up a chair. Take a taste. Come join us.

Tristique tempus condimentum diam donec. Condimentum ullamcorper sit elementum hendrerit mi nulla in consequat, ut. Metus, nullam scelerisque netus viverra dui pretium pulvinar. Commodo morbi amet.

THE BEST TABLE IN TOWN

Fine Dining experience

Fine Dining experience

Pellentesque vitae viverra risus, sagittis. Venenatis ridiculus scelerisque nisi in urna nulla. Sit tempor a et nisl, ac felis.

Pizza ist unsere Leidenschaft

Den Teig für unsere Pizza stellen wir selbst her, mit Mehl aus der Region und hochwertigem Olivenöl. Mit Tomatensoße nach ‚original Rezept‘ und mit frischen Zutaten belegt kommen sie dann in unseren Steinofen wo die Pizza dann Ihre besondere Qualität bekommt.

Pasta für jeden

Bei unsern Nudelgerichten ist für jeden was dabei. Von Spaghetti Bolognese über Penne mit Steinpilzen bis Tortellini in Sahnesoße. Alle Pastagerichte werden stets frisch zubereitet. Für besondere Wünsche haben wir natürlich immer ein offenes Ohr.

Salate jedes mal Frisch gemacht

Unsere leckeren Salate werden immer mit frischen Zutaten zubereitet. Mit viel Liebe zum Detail verwenden wir soweit möglich regionale Produkte. Ohne die besonderen italienischen gehts natürlich nicht.

ENJOY YOUR MEAL AT HOME

TAKEOUT NOW AVAILABLE

Non arcu mauris tortor ultrices mollis tellus euismod fermentum.at.

Kung Pao Chicken

$32

Pretium accumsan porttitor viverra leo gravida mollis imperdiet. Fringilla nibh pharetra sociis leo amet, libero, dapibus cursus. Augue cras.

Meet the team

OWNER / CEO

Dominic Scott

Facilisis sit in justo arcu at leo mauris. Convallis sed eget vivamus vitae fermentum urna amet. Ut rhoncus hendrerit.

OWNER / CHEF

Nathan Walsh

Feugiat etiam euismod nulla eu, eget facilisis. Aliquam habitant viverra non consequat feugiat mattis at.

SOUS-CHEF

Kylie Knox

Consequat in ornare vel tortor faucibus euismod habitant mattis sapien. Feugiat purus libero at est in porttitor.